Rolete, grilje, brisoleji

Pouzdana zaštita od sunca, povečana sigurnost i savršena estetika.

Alutrade aluminijske rolete izradene su iz prašno obojenog aluminija punjenog poliuretanskom pjenom, koja osigurava maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja. Lamele, vodilice i kutije su napravljene od aluminija koji je elektrostatski plastificiran tako da su materijali i boja postojani na atmosferske utjecaje, a osim povremenog cišcenja nema potrebe za bojanjem ni bilo kakvim održavanjem.

Grilje mogu biti ukrasan dodatak vanjskom izgledu objekta i velika zaštita od vremenskih nepogoda. Oporne su na sve vremenske utjecaje, vrlo cvrste i postojane.

Alugrilje mogu biti izradene s pomicnim i fiksnim lamelama u boji po vašem izboru, a po nacinu otvaranja dijelimo ih na zaokretne, preklopne, harmo i klizne.

Brisoleji su konstrukcije cija je glavna uloga zaštita od sunca. Ugraduju se na velikim otvorima, a najcešce su to industrijski i poslovni objekti. Medutim, svoju upotrebu pronalaze i na stambenim objektima. Lamele mogu biti postavljene vertikalno ili horizontalno, te mogu biti fiksne ili pokretne. Kod pokretnih, upravljanje može biti rucno ili na elektromotorni pogon.