Vozilići 11, 52234 Plomin
info@alutrade.hr
+385 52 863 263

PVC

Alu Trade > PVC

PVCx

PVC stolarija popularno je rješenje u odabiru stolarije, bilo da je riječ o izmjeni stare ili prvom postavljanju stolarije u vašem domu, poslovnom, javnom ili turističkom objektu.
Osim široke palete različitih boja te mogućnosti izrade profila tradicionalnog ili modernog dizajna, PVC je vrlo tražena stolarija zbog svoje energetske učinkovitosti. Osim manjih računa za grijanje tijekom zime, omogućava dobru izolaciju od topline ljeti. Novi PVC prozori mogu imati veću staklenu površinu, te tako vašem domu omogućiti više prirodnoga svjetla ali i odličnu izolaciju od buke. PVC stolarija lako se održava, te je stoga prvi izbor u mnogim kućanstvima i javnim prostorima. Nova PVC stolarija, ojačana novim okovima i bravama, zasigurno će vašem objektu pružiti i veću sigurnosnu zaštitu. Osim toga, PVC stolarija idealan je odabir za sve koji brinu za okoliš. Izolacijske značajke zahtijevaju manju potrošnju prirodnih resursa te korisnicima omogućavaju višu kvalitetu života.
PVC stolariju iz našeg proizvodnog programa izrađujemo od visokokvalitetnog pvc profila brenda Kömmerling čiji smo certificirani partner i predstavnik za Istarsku županiju.
KÖMMERLING je prvi veliki proizvođač PVC profila u svijetu koji je u potpunosti prešao na reciklabilne i bezolovne materijale. U svim procesima upotrebljavaju se isključivo ekološki, kalcij-cink stabilizatori.

PVC stolarija u našem proizvodnom pogonu izrađena je s velikom preciznošću te učvršćena vrhunskim okovima. Stručnom ugradnjom postiže se naš osnovni cilj – dugovječan i kvalitetan energetski učinkovit proizvod. Kupnjom PVC stolarije Alutrade Kömmerling donosite odluku za sigurnu budućnost.