Vozilići 11, 52234 Plomin
info@alutrade.hr
+385 52 863 263

PODIZNO-KLIZNE STIJENE

Alu Trade > PVC > Klizne stijene > PODIZNO-KLIZNE STIJENE

PODIZNO-KLIZNE STIJENEx

Jednostavno rukovanje i savršeno funkcioniranje i kad su velikih dimenzija osnovne su karakteristike podizno-kliznih stijena Kömmerling.

Proizvodimo ih u tri serije:

 • Kömmerling PremiDoor 76

Inovativne podizno-klizne stijene PremiDoor 76 mogu se izvesti sa širinom elemenata do čak  6,5 metara i 2,6 m visine. Bilo da se radi o zelenom vrtu ili urbanom krajoliku, PremiDoor 76 zaista uvlače vanjski svijet u vaš životni prostor zahvaljujući velikim ostakljenim površinama.

S obzirom na  5-komorni dizajn na svim razinama te malu ugradbenu dubinu od samo 179 mm, stijena PremiDoor 76 idealan je izbor i za novogradnju i za projekte renoviranja. Moguće je ostakljenje do 50 mm. ‘Vitki’ profili okvira 65 mm, krila 100 mm i središnje prečke 103 mm osiguravaju maksimalan ulaz svjetlosti. Već u standardnoj izvedbi sustav postiže Uf vrijednost od 1.4 W/(m²K), što je među najboljim vrijednostima podizno-kliznih stijena uopće. Standardna izvedba uključuje i prag bez barijere. Sustav je dizajniran kao jednostavno, cjenovno prihvatljivo rješenje za vašu potpunu sigurnost protuprovalne otpornosti u klasi RC2. Stijena PremiDoor 76 je, osim klasične bijele, dostupna u širokom rasponu boja, površinskih obrada i dekora drveta, i to u varijantama bijele unutrašnjosti i vanjskog dijela u boji ili u boji s obje strane.

Kömmerling PremiDoor 88

Podizno-klizni sustav za najveće moguće otvore i maksimalan prolaz svjetlosti. KÖMMERLING PremiDoor 88 dolazi u više izvedbenih varijanti, ekstremno velikih dimenzija i izvanrednih vrijednosti toplinske izolacije. Kao i PremiDoor 76, osim klasične bijele, dostupan je u širokom rasponu boja, površinskih obrada i dekora drveta, i to u varijantama bijelo bijele unutrašnjosti i vanjskog dijela u boji ili u boji s obje strane.

Kömmerling PremiSlide 76

Klizni sustav PremiSlide 76, uz izvanredna tehnička svojstva, nudi potpuno nove mogućnosti integriranja prozora i vrata s fasadom. Uz dubinu od 76 mm idealan je za stambene prostore i javne zgrade poput škola ili ureda, a uz Uf vrijednost do 1,4 W / (m²K) u standardnoj izvedbi, PremiSlide 76 postiže najbolju energetsku učinkovitost u svojoj klasi proizvoda. Specijalni ECO SLIDE okov, osmišljen i konstruiran u suradnji s partnerskom tvrtkom Siegenia, osigurava savršenu i trajnu funkcionalnost, a sigurnosna kočnica koja sprječava nagnječenje prstiju dodatna je prednost, posebno u školama.

Prednosti sustava:

 1. Toplinska izolacija:
  Konstrukcija zasnovana na sustavu 76 AD. Toplinske vrijednosti profila: Uf do 1,4 W / (m²K).
 2. Brtvljenje:
  Svestrana visokokvalitetna EPDM brtva i patentirani ECO SLIDE okov čine brtvljenje savršenim.
 3. Ostakljenje:
  Moguće trostruko ostakljenje debljine do 48 mm.
 4. Dizajn:
  Uski, vizualno ‘vitki’ profili u fiksnom i pokretnom dijelu.
 5. Tehnologija:
  Konstruktivna čvrstoća i učinkovita ventilacija zahvaljujući inovativnom ECO SLIDE okovu.