Vozilići 11, 52234 Plomin
info@alutrade.hr
+385 52 863 263

EU Projekt

Alu Trade > EU Projekt

Naziv projekta: Jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti ALUTRADE-a poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja prisutnosti na tržištu te vidljivosti proizvoda

Kratki opis projekta: Projektom se želi postojeću poslovnu web stranicu www.alutrade.hr unaprijediti te uz prilagodbu za mobilne telefone i tablete, implementacija: usluga optimizacije domene (preglednost i upotrebljivost weba, internetska komunikacija, analiza konkurentnosti i pozicioniranja virtualnog tržišta, profila kupaca i trendova pretraživanja i web analitike),najam domene, servera i cloud usluga,čime će se postići veća posjećenost i prepoznatljivost web stranice od strane kupaca.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Postojeća poslovna web stranica www.alutrade.hr ovim će se projektom unaprijediti na način da će se one vizualno modernizirati te prilagoditi za pregled stranica putem mobitela i tableta. Osim toga, web stranice će se ovim projektom optimizirati na način da će se postojećoj domeni poboljšati preglednost i upotrebljivost, poboljšati internetska komunikacija između prijavitelja i korisnika (kupaca), analizirati konkurentnost i pozicioniranje tržišta, analizirati profil kupaca (posjetitelja), kao i trendova pretraživanja te web analitika. Ovim projektom obrt Alutrade jača svoju tržišnu poziciju i povećava konkurentnost na zahtjevnom tržištu Alu i Pvc stolarije, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu (posebno u zemljama EU). Završetkom implementacije projekta stvorit će se uvjeti za povećanje konkurentnosti prijavitelja na domaćem i međunarodnom tržištu.

Ukupna vrijednost projekta: 66.025,00 HRK
Iznos koji sufinancira EU: 32.550,00 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 04.02.2019. – 04.02.2020.
Kontakt osobe za više informacija – Andreja Vozila, +385 98 391 793

www.strukturnifondovi.hr